DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Hogyan zajlik

Új haj már 3 nap alatt

Az új hajhoz vezető út nem bonyolult. Telefonon, vagy online egyeztetünk, hogy minden szükséges információt megkapjon. A szerződés aláírása után kezdődhet a 3 napos kiruccanás Törökországba, ahol a magyar idegenvezető és a legjobb orvosok gondoskodnak Önről.

Kötelezettségmentes konzultáció Budapesten, vagy online

Első lépésként a budapesti kirendeltségünkön találkozunk, illetve online csatornán is történhet a megbeszélés. Megtudhatja, hogyan zajlik az egész beavatkozás, megválaszoljuk kérdéseit, és megmutatjuk, milyen eredményre számíthat. Ha transzplantáció mellett dönt, a konzultáció során képet is készítünk Önről. A fotókat elküldjük az orvosnak, aki felméri, hogy egyáltalán lehetséges-e a beavatkozás, és három napon belül tájékoztatjuk az eredményről.

Árajánlatunk elfogadása után egyeztetjük a transzplantáció dátumát és helyét, valamint a szerződés aláírását, amelynek során a részleteket (az összes időpontot, utazást, szállást, klinikát és a graftok, azaz hajtüsző egységek számát) finomhangoljuk. A beavatkozást két-hat héttel a konzultációt követően tudjuk vállalni.

A szerződés aláírásakor a megbeszélt ár 20%-a fizetendő. Kérés esetén kedvező hitelt biztosítunk, amely fedezi a transzplantáció költségeit.

TÖBB INFORMÁCIÓ

1. nap - érkezés Isztambulba

Az isztambuli repülőtéren egy magyar idegenvezető fogja várni, aki elkíséri a szállodába, a recepción elintézi az összes formalitást. A szállás elfoglalása után felfedezheti a török ​​fővárost. Amennyiben igényt tart rá, idegenvezetőnk ebben is segítségére lesz és bemutatja a turisztikai látványosságokat, kávézókat, bevásárlóközpontokat.

2. nap - preoperatív vizsgálat és transzplantáció

Reggel elvisszük egy beavatkozást megelőző vizsgálatra, ahol Ön és az orvoscsoport megbeszélik az eljárás részleteit és végleges terjedelmét. Ezt követi a hajbeültetés, amely hat-nyolc órát vesz igénybe. A műtét helyi érzéstelenítéssel zajlik, így nem kell aggódnia a fájdalom miatt. Természetesen folyamatosan rendelkezésére áll idegenvezetőnk, akihez bármivel kapcsolatban fordulhat.

A beavatkozás után megkapja az ápoló termékcsomagot és az összes fontos dokumentumot, beleértve a beültetett graftok számát igazoló tanúsítványt, amelyre életre szóló garancia vonatkozik. Ezután visszaszállítjuk a szállodába, és a hátralévő időt felhasználhatja pihenésre, vagy városlátogatásra.

3. nap - kontrollvizsgálat és indulás haza

Reggel az idegenvezető ismét a klinikára viszi kontrollvizsgálatra. Az orvos eltávolítja a kötéseket, ellenőrzi, hogy minden rendben van-e, majd megmutatja, hogyan kell megfelelően átmosni a beültetett területet és hogyan kell gondoskodni róla. Ezután már csak a repülőtérre utazás és hazatérés várja.

closeellipsis-vwhatsappchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram