DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Rólunk

Hisszük, hogy az új haj új életet indít

Cégünk létrehozása a magyar tulajdonos személyes tapasztalatából indul ki. Néhány évvel ezelőtt egy hajbeültetésen esett át tökéletes eredménnyel, ezért úgy döntött, hogy olyan céget alapít, amely lehetővé teszi, hogy másoknak is végérvényesen megoldódjon hajhullási problémájuk.

Célunk magas színvonalú szolgáltatások nyújtása a legkedvezőbb áron. Isztambuli klinikákkal együttműködve dolgozunk, amelyek több mint 50 000 sikeres beavatkozást hajtottak végre, ezért a szakterület legjobb specialistáinak számítanak. Az orvosi szolgáltatások minősége megegyezik az európai színvonallal.

Semmi miatt nem kell aggódnia, mindent elintézünk Önnek. Megszervezzük az utazást Isztambulba és vissza, ötcsillagos szállodában szállásoljuk el, és a klinikával leegyeztetjük a beavatkozás időpontját. Törökországba érkezésekor magyar idegenvezető várja Önt, hogy segítsen az összes formalitás intézésében, és ha igényli, körbevezeti a városban. Az eljárás során az Ön rendelkezésére áll, bármikor kapcsolatba léphet vele.

Isztambul egy modern és érdekes város, így a hajbeültetés nemcsak beavatkozás lesz, hanem turisztikai élmény is.
SZOLGÁLTATÁSAINK

Történet

Cégünk motivációja nem kizárólag a pénzügyi területen rejlik, az egészséges haj ellenségével való küzdelem személyes kérdés számunkra.

A hajhullás nemcsak a testnek ártalmas, hanem a léleknek is: a cégtulajdonos is ezt tapasztalta, mivel önbizalma fogyatkozott, társadalmi élete hanyatlóban volt. Ezzel együtt a fiatalság is visszafordíthatatlannak tűnt, amit éppen a haj szimbolizál. Megpróbált különböző gyakorlatokat végezni és vitaminokat szedni, de semmi sem segített.

Keresése során rátalált egy olyan módszerre, amely az üdvösséget jelentette a hajhullással való küzdelemben. Ez a módszer a hajbeültetés, amelynek során hajtüszőket helyeznek át a sűrűn hajjal borított területekről a ritka, kopasz területekre.

Így kezdődött hosszú útja... Egész Európát bejárta, és még tovább kutakodott. A hajbeültetés nem olyan egyszerű téma. A magyarországi transzplantációs klinikák túl magas árfekvésűek voltak és nem rendelkeztek a szükséges szakértelemmel.
A megoldást ott találta meg, ahol nem számított rá: Ázsia és Európa határán, Törökországban. Több száz transzplantációs klinika helyszíne ez az ország, és tulajdonosunk útjának jelentős része ezek vizsgálatával telt, minőségi és garantált szolgáltatásokat keresve.

Mégis csak a megjelenéséről volt szó.

Végül az átlagos klinikák tömege között talált megfelelő minőségű szolgáltatásokat, amelyekre saját külsejét rá merte bízni. A klinika felkutatásának és az eljárás megszervezésének egész folyamata két évet vett igénybe, és cseppet sem volt szórakoztató. Sok keresgélés, papírmunka és intézkedés miatt az Indiába vezető út felfedezőjének érezte magát, de végül megtalálta, amit keresett.

Számos kapcsolatot, referenciát és tapasztalatot szerzett kétéves útja során, ezért közvetítésével mára a teljes procedúra belefér 3 napba.

Ez nem csak egy út a klinikára, ahol egészséges, új hajat kap az ember, hanem élményben is része lesz. A magyar idegenvezető segítségével alkalma nyílik megismerni egy új kultúrát, Isztambul színes környezetét, műemlékeit és gasztronómiáját.

Térjen vissza a régi szép időkbe, amikor dús haja volt.

Hamar Károly
closeellipsis-vwhatsappchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram